Opis izdelka

Konec je ročnega pranja in sušenja na ravni podlagi. Pralno-sušilni stroj AEG s sistemom DualSense lahko opere in posuši vse perilo – to pa vključuje občutljivo perilo, kot je občutljivo volneno perilo in volneno perilo z oznako ročno pranje. Operite in posušite naenkrat in bodite prepričani, da bodo oblačila vedno takšna, kot želite.

Prilagojeno pranje in sušenje

Tehnologija DualSense pri tem pralno-sušilnem stroju omogoča edinstvene programe pranja in sušenja za občutljivo perilo ter volneno perilo z oznako za ročno pranje, zahvaljujoč nižjim temperaturam sušenja in nežnemu gibanju bobna. Poseben program za volno je prvi na trgu, ki so mu podelili certifikat Woolmark Blue za pranje in sušenje celo volnenega perila z oznako za ročno pranje.

Vsako oblačilo je oprano na pravi stopnji

Tehnologija OptiSense uporablja inteligentna tipala za optimiziranje nastavitev za vsako količino perila. Zato je vsako oblačilo oprano in posušeno do popolnosti.

Prostostoječi kombinirani pralno-sušilni

Preprosta rešitev za domove, kjer ni prostora za ločeni pralni in sušilni stroj. Kombinacija vam ponuja najboljše iz obeh kategorij, zapakirano v elegantni obliki.

Zmogljivost pranja: 9 kg

Zmogljivost sušenja: 6 kg

Kondenzacijski sušilni stroj

Za delovanje potrebuje le priklop na elektriko, kondenzirana voda se zbira v posebni posodi, ki jo po končanem sušenju izpraznite. Če je pritrjena odtočna cev, pa voda samodejno odteče.

LCD prikazovalnik

Zamik vklopa

Program za pranje svile z nežnim pranjem in prilagojenim ožemanjem.

Program za volno omogoča pranje občutljivih volnenih oblačil

Programi: bombaž|bombaž ekonomično|sintetika|svila|volna plus|60min 2in1|antialergijski|Steam Refresh/Anticrease|izpiranje|ožemanje/črpanje|hitri 30 min 3 kg|sintetika za lažje likanje|občutljivo|suha volna|suho sintetiko|bombaž suho

Sistem za nadzor penjenja pralnega sredstva

Inverter motor

Zagotavlja večjo učinkovitost, trajnost in tiho delovanje med pranjem in ožemanjem. Perilo lahko perete tudi ponoči, brez skrbi zaradi hrupa.

Zaščita proti izlivu

Možnost dodatnega izpiranja

Z enim samim pritiskom na tipko lahko aktivirate dodatno izpiranje v ciklu pranja. Idealno, če ima kdo v vaši družini alergijo ali občutljivo kožo.

Možnost prihranka časa

Možnost izbire vrste madežev

Na voljo imate funkcijo izbiranja vrste madežev na oblačilih za še bolj učinkovito odstranjevanje že pri prvem pranju.

Možnost predhodnega namakanja

Število razdelkov za pralno sredstvo:3

XXL Protex boben

Can be placed under tablet with free height of 85 cm.

Ena sama ura za pranje in sušenje

Ena sama ura za pranje in sušenje

Celo najbolj organizirani ljudje morajo kdaj opraviti kaj v naglici. Na primer prati. S pomočjo tega enournega programa pranja in sušenja lahko oblačila v eni uri iz košare za perilo že pospravite v omaro.

Osvežite in zgladite celo najbolj občutljiva oblačila

Ko morate oblačilo samo osvežiti in ga ni treba povsem oprati, je ta posebni program s paro točno to, kar potrebujete. Para pomaga zgladiti zmečkane dele in gube ter varno odstraniti neprijetne vonjave

Tako tih, da ga komaj slišite

Zaradi inovativne tehnologije zmanjševanja hrupa, vključno z inverterskim motorjem in posebno izolacijo, pralno-sušilni stroj s sistemom Silent System Plus deluje izjemno tiho.


Vrata z dvojnim steklom

Vključen dodatek za optimalno porabo tekočega pralnega sredstva

Tehnologija OptiSense

samodejno prilagaja trajanje programa, kot tudi porabo vode in energije. Pralni stroj se vsakič prilagodi perilu, ki ga potisnete v boben in vsakič izbere optimalen način pranja. Tako ostanejo oblačila dlje časa kot nova. Testiranja so dokazala, da OptiSense za 30 % bolje varuje perilo pred obrabo v primerjavi z običajnimi pralnimi stroji.

Programi s paro

Poseben program zgladi gube na srajcah, bluzah, hlačah... Likanje pogosto sploh ni potrebno, večinoma pa je zelo hitro opravljeno. Program za osvežitev s paro je namenjen osvežitvi ali odpravljanju gub iz oblačil, ki ste jih nosili le kratek čas.

Možnost dodatnega izpiranja

Z enim samim pritiskom na tipko lahko aktivirate dodatno izpiranje v ciklu pranja. Idealno, če ima kdo v vaši družini alergijo ali občutljivo kožo.

Varovalo za otroke

Časovno sušenje

Aqua-Control

Sistem z dotočno cevjo z dvojnim plaščem ter vgrajeno zaščito pred iztekanjem vode in prelivanjem zagotavlja maksimalno zaščito pred škodo ob izlivu vode.

Sistem za uravnoteženje bobna

Tehnični podatki

Razred energijske učinkovitosti: A

Letna poraba el. energije (kWh): 210

Zunanje mere (VxŠxG) v mm: 850x600x605

Glasnost pri pranju (standard IEC70143) (dB(A)): 49

Glasnost (dB(A)): 61

 

CENA VELJA SAMO V POSLOVALNICI HARVEY NORMAN LJUBLJANA
Internetna stran ni namenjena internetni prodaji. Oglasi o proizvodih na tej strani so zgolj informativne narave. Ne predstavljajo ponudbe Harvey Norman Trading d.o.o., temveč predstavljajo le informacijo o proizvodih, ki so lahko na voljo v trgovinah Harvey Norman. Harvey Norman ne zagotavlja razpoložljivosti takšnih proizvodov v svojih trgovinah, niti ne zagotavlja, da se ti proizvodi prodajajo v poslovalnicah po ceni, ki je navedena na tej internetni strani. Za dodatne informacije o proizvodih in razpoložljivostih proizvodov, nas lahko kontaktirate na telefonske številke navedene na spletni strani.
25%

Stara cena: 1.050,0€

Prihranek: -262,5€

Nova cena: 787,5€

Natisni izdelek

Karakteristike

Garancija izdelka 2 leti osnovne garancijeMožnost dokupa Super Jamstva Do 5 let Super Jamstva