Opis izdelka

Vzmetnica MILLWOOD je sestavljena iz 7-conskega žepkastega vzmetenja, ki se popolnoma prilagodi obliki vašega telesa in nudi popolno podporo. Sestava ležišča zagotavlja antibakterijsko zaščito, je trše in čvrstejše.

Prevleka je snemljiva in pralna na 30°C, s polnilom NARAVNIH BAMBUSOVIH VLAKEN, ki poskrbijo za boljšo zračnost, odvajanje vlage in vzdrževanje temperature.

Višina vzmetnice je 33 cm.

 

Na voljo so dimenzije:

120x200 cm ... iz 749 € ... na 629 €

140x200 cm ... iz 990 € ... na 679 €

160x200 cm (razstavni eksponat) ... iz 1.190 € ... na 729 €

 

Cena velja za zalogo in razstavni eksponat  poslovalnici Harvey Norman LJUBLJANA. Vljudno vabljeni!

CENA VELJA SAMO V POSLOVALNICI HARVEY NORMAN LJUBLJANA
Internetna stran ni namenjena internetni prodaji. Oglasi o proizvodih na tej strani so zgolj informativne narave. Ne predstavljajo ponudbe Harvey Norman Trading d.o.o., temveč predstavljajo le informacijo o proizvodih, ki so lahko na voljo v trgovinah Harvey Norman. Harvey Norman ne zagotavlja razpoložljivosti takšnih proizvodov v svojih trgovinah, niti ne zagotavlja, da se ti proizvodi prodajajo v poslovalnicah po ceni, ki je navedena na tej internetni strani. Za dodatne informacije o proizvodih in razpoložljivostih proizvodov, nas lahko kontaktirate na telefonske številke navedene na spletni strani.
48%

Stara cena: 1.190,0€

Prihranek: -573,0€

Nova cena: 617,0€

Želim dodatni 2% Popust

Karakteristike

Stanje blaga Nepoškodovan izdelekGarancija izdelka 6 mesecev osnovne garancijeMožnost dokupa Super Jamstva Izdelek ni primeren za dokup Super Jamstva