Akcija!

AEG PEČICA BEB351110B

539,99 359,99

Vgradna pečica
Energijski razred: A
Volumen: 71 l
AquaClean, SteamBake, enakomerno kroženje zraka, vgrezni gumbi, odstranljiva vrata
Enonivojska izvlečna vodila

Povpraševanje

Šifra: 733254350319 Kategoriji: ,

Opis

Poleg vseh standardnih funkcij pečice gumb PlusSteam pečice SteamBake doda paro na začetku postopka pečenja. Pečenje s paro ohranja testo vlažno na površini, da dobite zlato barvo in okusno skorjo, medtem ko sredica ostane mehka in nežna. Poleg pečenja hrustljavega in okusnega kruha, kolačkov in pit – bodo tudi pečen piščanec, rebrca, pečena na žaru, in lazanja enako slastni in enakomerno pečeni.

SPECIFIKACIJE
Večfunkcijska pečica s krožnim grelcem: Pečica s številnimi funkcijami, kot so program za pizzo, odtaljevanje, infra pečenje, mali in veliki žar in seveda funkcija vročega zraka za pečenje na treh nivojih.
Vgrezni gumbi: Enostavni za uporabo, ko niso v uporabi pa zagotavljajo eleganten videz pečice.
Navodila na notranji strani vrat: Navodila za peko na notranji strani vrat je praktična rešitev, ki vam daje nasvete za najbolj optimalno pečenje.
Ventilator za hlajenje: Ventilator se vklopi samodejno, ko vklopite pečico. Ventilator hladi elektronske dele in notranjost vaše pečice.
Enostavno čiščenje vrat: Za lažje čiščenje lahko vrata pečice odstranite in jih tako lažje očistite.

ENAKOMERNO PEČENJE KJERKOLI
S to pečico učinkovita poraba energije pomeni tudi učinkovito pečenje. Ima nov konvekcijski sistem, imenovanim Hot Air (»vroč zrak«), ki zagotavlja enakomerno kroženje vročega zraka v notranjosti pečice. Rezultat tega je, da se pečica hitreje segreje, temperature pečenja pa lahko zmanjšate za do 20 %, kar vam prihrani čas in energijo.

PECITE VEČ STVARI HKRATI ZA ŠE VEDNO POPOLN REZULTAT.
Dodatni ogrevalni obroč vaše pečice zagotavlja enakomerno pečenje jedi – tudi ko so v njej do trije pekači – za slastnost z vseh strani. Vsaka porcija bo enako odlična.

DOSTOPNA PEČICA
Ta pečica je zasnovana z vidika dostopnosti: pekače lahko hitro in gladko vstavite na police.

PREGLED STANJA POSTOPKA PEČENJA V TRENUTKU.
Zaslon časovnika vam omogoča pregled stanja postopka pečenja v trenutku. Njegov jasen zaslon vam omogoča, da nastavite alarm, preverite preostali čas, preden bo vaša jed pripravljena, in nastavite časovnik z izjemno natančnostjo.

NIZKA TEMPERATURA VRAT ZA VARNO UPORABO
Zaradi vrat, ki so varna na dotik, ima zunanjost vrat pečice nizko temperaturo in zagotavlja varno uporabo.

Dodatne informacije

Znamka

AEG

Stanje

Eksponat, brez poškodb

Poslovalnice

Celje

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.