Akcija!

Laserski odstranjevalec dlačic REMINGTON IPL6250i-LIGHT

369,99 185,99

IPL6250

i-LIGHT Essential sistem za odstranjevanje dlačic

Pripravite se na svobodo brez dlačic

Pridružite se revoluciji odstranjevanja dlak z Remingtonovim i-LIGHT ESSENTIAL. S to genialno napravo lahko dosežete trajno odstranitev dlačic in gladko kožo brez napora in bolečine v udobju lastnega doma.

i-LIGHT ESSENTIAL izkorišča najnaprednejšo in inovativno tehnologijo, da lahko zagotovi izjemne in trajne razultate po samo treh tretmajih*. Z edinstveno PROPULSE™ tehnologijo, klinično dokazano, intenzivno pulzirajoča svetloba (IPL) cilja na dlačice neposredno ob korenu, za seboj pa pušča trajno lepo in gladko kožo, osvobojeno dlačic.

Tako moški kot ženske lahko uporabljajo Remingtonov i-LIGHT ESSENTIAL na področjih pod vratom – vključno z nogami, rokami, pazduhami, bikini predelom, hrbtom, prsmi in rameni. Z ergonomsko, elegantno belo in srebrno obliko ter udobnim ročnim delom je nežen do kože in povsem enostaven za uporabo.

*Posamezni rezultati se razlikujejo. V kliničnih testiranjih na telesu, so tretirana področja pokazala do 94,3 % in v povprečju 66 % manj dlak v dvanajstih mesecih po treh tretmajih. Podobne rezultate so opaziti pri profesionalnih napravah za odstranjevanje dlak.

Povpraševanje

Dodatne informacije

Stanje

Zapakirano v skladišču

Poslovalnice

Ljubljana

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.