Akcija!

PEKAČ ZA PICO ARIETE DA GENNARO 909

139,99 89,99

Opis:
Ariete pekač za pico Da Gennaro 909 je električna pečica za pripravo odličnih pic v samo 4 minutah! Pečica za pico Ariete ima ognjevzdržno podlago in moč 1200 W. S tem omogoča, da doseže popolno temperaturo za pečenje pice, tako kot v pravi pečici na drva. Je hitra, kompaktna in idealna za svežo ali zamrznjeno pico.

​Pečica za pico Da Gennaro je opremljena s časovnikom in 5 nastavitvami temperature, kar pomeni, da je idealna tudi za kuhanje slanih piščancev, opečenih sendvičev, polnjenih peciv … kot v tradicionalni električni pečici. Zdaj lahko v svojem domu uživate v pristnem okusu neapeljske pice!

Popolno pečenje

skrivnost dobre pice je hitro pečenje pri zelo visokih temperaturah; zahvaljujoč 400°C in ognjevzdržnemu kamnu je rezultat zagotovljen.

Ognjevzdržni kamen

izdelan iz milnega kamna, materiala odpornega na zelo visoke temperature, zagotavlja hitro, stalno in enakomerno pečenje.

Pripravljeno v trenutku

4 minute so dovolj, da lahko na mizi uživate v okusni pici; idealno tudi za zamrznjene pice, pripravljene v samo 2/3 minutah

5 stopenj kuhanja

nastavljiv termostat vam omogoča, da skuhate odlične slane pite, toast ali celo pogrejete hrano, preden jo položite na mizo

Tehnični podatki:

  • Moč: 1200W
  • Nastavitve temperature: 5
  • Najvišja temperatura 400 °
  • ognjevarnim kamnom s premerom 30 cm
  • Casovnik: 30″
  • Barva: rdeča

Garancija: 24 mesecev

Povpraševanje

Dodatne informacije

Stanje

Eksponat, nepoškodovan

Poslovalnice

Novo mesto

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.