Akcija!

Plinski žar 1100 E – Beef Eater

1.490,00 1.190,00

Površina: plošč 1x Ploska, 1x Rebrasta
Posebnosti: 5 gorilnikov
Širina: 173 cm
Višina: 116 cm
Globina: 59 cm
Garancija: 1 leto

Povpraševanje

Kategoriji: ,

Opis

Življenje na prostem ima boljši okus!

Doživite ultimativno avstralsko izkušnjo piknika pri vas doma z žarom BeefEater! Svetovno znano podjetje BeefEater iz Avstralije že od leta 1985 proizvaja ikonične žare in izdelke za peko na žaru izjemne kakovosti. Z BeefEater-jem lahko uživate v svobodi priprave hrane kjerkoli na prostem. Njegovo funkcionalno in stilsko oblikovanje skupaj z vrhunsko izdelavo bo idealna dopolnitev vaše vrtne garniture, kjer boste lahko postregli najbolj okusne dobrote z žara.

Odkrijte svobodo kuhanja kjerkoli!

Žar Discovery z integriranim pokrovom iz nerjavečega jekla poskrbi za neprecenljivo izkušnjo uporabe žara in čarovnijo okusov. Žar plošča je izdelana iz nerjavečega litega železa s prevleko iz porcelanastega emajla, ki velja za najbolj obstojno in odporno prevleko na tržišču. Z mrežnim vaporizerjem se zmanjša možnost zažgane hrane in izgube toplote, poskrbljeno pa je tudi za hitrejšo peko in ekonomično rabo plina.

 

Prižg v prvo, vedno!

Prav tako ima BeefEater Discovery inovativni sistem za hiter vžig s titanovo prevleko, ki zagotavlja, da se žar vedno prižge v prvo. Pokrov žara je opremljen z oknom za spremljanje jedi med peko, merilnikom temperature in posebnim mestom za ohranjanje toplote.

 

Premikajoča se kuhinja

BeefEater-jev Discovery žar lahko kamorkoli premaknete s pomočjo 4 integriranih koles. Ravno zaradi samostoječe oblike, lahko žar v primeru dežja hitro pospravite na varno pod streho.

 

Plinski žar 1100 E 

Vzljubili boste enostavno peko, vaši prijatelji in družina pa bodo navdušeni nad novimi okusi. Discovery ima inovativni sistem za hiter vžig s titanovo prevleko, ki zagotavlja, da se žar vedno prižge v prvo. Pokrov žara je opremljen z oknom za spremljanje jedi med peko, merilnikom temperature in posebnim mestom za gretje. Žar lahko kamorkoli
premaknete s pomočjo 4 integriranih koles, kar vam omogoča, da ga v primeru dežja hitro pospravite na varno pod streho.

Lastnosti in dimenzije:

  • Barva: siva / črna
  • Dimenzije ŠxVxG: 173 x 116 x 59 cm
  • Stranski gorilnik
  • Pokrov z nerjavečega jekla
  • Kolesca za lažje premikanje
  • Merilec temperature
  • Prostor za odlaganje
  • Premična polica
  • Deluje na: Plin
  • Število gorilnikov: 5

Dodatne informacije

Poslovalnice

Celje

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.