Akcija!

Plinski žar 1550 GA – Beef Eater

1.890,00 1.590,00

Površina plošč: 1x Ploska, 1x Rebrasta
Posebnosti: 5 gorilnikov
Širina: 184 cm
Višina: 115 cm
Globina: 64 cm
Garancija: 1 leto

Povpraševanje

Kategoriji: ,

Opis

Življenje na prostem ima boljši okus!

Doživite ultimativno avstralsko izkušnjo piknika pri vas doma z žarom BeefEater! Svetovno znano podjetje BeefEater iz Avstralije že od leta 1985 proizvaja ikonične žare in izdelke za peko na žaru izjemne kakovosti. Z BeefEater-jem lahko uživate v svobodi priprave hrane kjerkoli na prostem. Njegovo funkcionalno in stilsko oblikovanje skupaj z vrhunsko izdelavo bo idealna dopolnitev vaše vrtne garniture, kjer boste lahko postregli najbolj okusne dobrote z žara.

Odkrijte svobodo kuhanja kjerkoli!

Žar z integriranim pokrovom iz nerjavečega jekla poskrbi za neprecenljivo izkušnjo uporabe žara in čarovnijo okusov. Žar plošča je izdelana iz nerjavečega litega železa s prevleko iz porcelanastega emajla, ki velja za najbolj obstojno in odporno prevleko na tržišču. Z mrežnim vaporizerjem se zmanjša možnost zažgane hrane in izgube toplote, poskrbljeno pa je tudi za hitrejšo peko in ekonomično rabo plina.

 

Prižg v prvo, vedno!

Prav tako ima BeefEater inovativni sistem za hiter vžig s titanovo prevleko, ki zagotavlja, da se žar vedno prižge v prvo. Pokrov žara je opremljen merilnikom temperature in posebnim mestom za ohranjanje toplote.

 

Premikajoča se kuhinja

BeefEater-jev Discovery žar lahko kamorkoli premaknete s pomočjo 4 integriranih koles. Ravno zaradi samostoječe oblike, lahko žar v primeru dežja hitro pospravite na varno pod streho.

 

Plinski žar 1550 GE

Vzljubili boste enostavno peko, vaši prijatelji in družina pa bodo navdušeni nad novimi okusi. Discovery ima inovativni sistem za hiter vžig s titanovo prevleko, ki zagotavlja, da se žar vedno prižge v prvo. Pokrov žara je opremljen z oknom za spremljanje jedi med peko, merilnikom temperature in posebnim mestom za gretje. Žar lahko kamorkoli
premaknete s pomočjo 4 integriranih koles, kar vam omogoča, da ga v primeru dežja hitro pospravite na varno pod streho.

Lastnosti in dimenzije:

  • Barva: siva / les
  • Stranski gorilnik
  • Pokrov z nerjavečega jekla
  • Kolesca za lažje premikanje
  • Merilec temperature
  • Prostor za odlaganje
  • Premična polica
  • Deluje na: Plin
  • Število gorilnikov: 5

Dodatne informacije

Poslovalnice

Celje

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.