Akcija!

Set NAPOLI + SAVOY

948,00 469,00

Postelja NAPOLI

Želite spalnico opremiti v edinstvenem stilu in ji dodati prefinjenost? Kovinski postelji okvir NAPOLI je kar iščete, saj se spalnega prostora resnično dotakne in pusti poseben pečat. Ker je posteljni okvir NAPOLI izdelan iz kovine, nudi med spanjem potrebno stabilnost in oporo, sama prefinjena izdelava pa nudi dovršen videz spalnice. In ker je za kovino značilna ekstremna trajnost uporabe, boste vse prednosti kovinskega posteljnega okvirja NAPOLI deležni dolge prespane noči.

Vzmetnica SAVOY + 5 Star Collection

Vse vzmetnice s podpisom 5 Star Collection odlikuje sodoben dizajn, prvovrstna kakovost in dolga življenjska doba. Vzmetnica SAVOY + zagotavlja optimalno ergonomsko podporo in izjemno prilagajanje telesu. Pralna prevleka vzmetnice SAVOY + pa omogoča, da boste skozi celo leto spali v čistem in zdravem spalnem okolju. Izkusite spanec, ki si ga zaslužite!

Katere so največje prednosti vzmetnice SAVOY +?

  • Vzmetnica se ponaša s 5 conskim žepkastim vzmetenjem, ki vsakemu delu telesa nudi optimalno podporo – ne glede na vaš spalni položaj.

  • Vzmetenje na obeh straneh obdaja plast iz trpežne PU pene, ki skrbi za učinkovito prilagajanje obliki ter gibanju vašega telesa.

  • Na bočnih straneh vzmetnice je 3D zračna tkanina, ki nudi odlično zračnost vzmetnice in odlično spalno temperaturo vse dni v letu.

  • Prevleka vzmetnice je snemljiva in pralna pri 40 °C, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

Vzmetnica SAVOY + je prava izbira za vas, če:

  • … potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali naspani.

  • … si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo celemu telesu.

  • … si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja.

  • … si želite spanja v dobro prezračenem in čistem okolju.

  • … si želite vzmetnico s pralno prevleko.

Zakaj je vzmetnica SAVOY + tako posebna?

5 consko žepkasto vzmetenje
Vsaka vzmet vrhunskega 5 conskega žepkastega vzmetenja posamezno reagira na pritiske telesa, zato nudi vaši hrbtenici in telesu optimalno podporo. To zagotavlja bolj kakovosten počitek in pripomore k vsesplošnem izboljšanju počutja.

Prijetna klima in prezračenost v vseh letnih časih
Poleg vrhunske podpore in udobja, je vzmetnici dodan tudi odličen sistem prezračevanja3D zračna tkanina na bočnih straneh vzmetnice skrbi, da ostaja vzmetnica dobro prezračena vse dni v letu. To vodi do bolj prijetnega in zdravega spalnega okolja v vseh letnih časih, najpomembnejša posledica tega pa je dolgotrajno izboljšano počutje.

Zdravo in čisto spalno okolje
Prevleko vzmetnice lahko v celoti snamete in jo operete pri 40 °C. Tako boste vse dni v letu lahko spali v čistem in svežem spalnem okolju.

Povpraševanje

Dodatne informacije

Barva

Kovinska

Material

Kovina

Dimenzije

140 x 200 cm

Višina vzmetnice

24 cm

Posteljno dno

Da – letveno dno

Poslovalnice

Maribor

Stanje

Eksponat, nepoškodovan

Opomba

Priporočen dvig/dostava artikla v roku 7 dni od dneva plačila.

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.