Akcija!

Vzmetnica ORIGINAL LUXE 30

3.899,00 1.849,00

Vzmetnica Tempur ORIGINAL LUXE 30

Nadvse udobna vzmetnica ORIGINAL LUXE 30 priznanega proizvajalca Tempur vam obljublja spanec, o katerem sanjate že od nekdaj. Svetovno priznana znamka kakovostnih ležišč Tempur je svojo zgodbo začela kmalu zatem, ko je NASA razvila material, ki absorbira pritisk, kateremu so izpostavljeni astronavti pri vzletu. Ta edinstveni material – tempur so v istoimenskem podjetju izpopolnili z napredno tehnologijo prilagojeno za ležišča in nastala je avtentična spominska pena Tempur. Slednja je znana po svojem optimalnem prilagajanju telesni temperaturi in enakomerni razporeditvi teže telesa po celotni površini ležišča. Vzmetnica ORIGINAL LUXE 30 poskrbi tudi za popolno razbremenitev telesa, zmanjšuje nezaželeno premetavanje in obračanje ter ponuja udobje, ki traja dlje.

Katere so največje prednosti vzmetnice ORIGINAL LUXE 30?

 • Jedro ležišča odlikuje 9 cm visoka TEMPUR podporna osnova, ki poskrbi za optimalno prilagajanje položaju, obliki in teži vašega telesa med spanjem.

 • Osrednji del ležišča je zgoraj obdan s 5 cm visoko plastjo napredne spominske pene Tempur, ki se med spanjem zagotavlja izjemno udobje.

 • Pod jedrom se nahajata 2 plasti po 8 cm visoke trdne osnove ležišča, ki nudi popolno podporo zgornjima dvema plastema in zagotavlja stabilnost.

 • Ležišče spada v kategorijo srednje trdih ležišč, ki poskrbi za miren spanec brez premetavanja in obračanja.

 • Prevleka ležišča je snemljiva in pralna, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

 • Vzmetnica sodi med vzmetnice kraljevske višine, saj meri 30 cm. To vam olajša vstajanje iz postelje in posledično razbremeni križ ter hrbtenico.
 • Vzmetnica ima 10 let garancije.

Vzmetnica ORIGINAL LUXE 30 je prava izbira za vas, če:

 • … si želite spanja na vzmetnici, ki nudi optimalno ergonomsko podporo vsakemu delu telesa posebej in zmanjšuje pritisk obremenjenih delov telesa.

 • … si želite spanja na vzmetnici, ki se odlično prilagaja temperaturi, teži in položaju vašega telesa.

 • … si želite spanja v zdravem in čistem okolju v vseh letnih časih.

 • … potrebujete ležišče, na katerem se boste zbujali naspani in dobe volje.

Zakaj je vzmetnica ORIGINAL LUXE 30 tako posebna?

Štiri različne plasti za povečan občutek udobja
Vrhunsko oblikovano in tehnološko napredno ležišče sestavljajo štiri plasti. Te med spanjem zagotavljajo optimalno podporo in prilagajanje vsakemu delu telesa posebej. Tako se bo vaše telo popolnoma sprostilo in nabralo novih moči.

Miren spanec dan za dnem

 • Napredna spominska pena Tempur poskrbi za povečan občutek udobja, ki vodi v povsem brezskrben ter zdrav spanec brez nemirnega premetavanja in obračanja.
 • Podporna osnova Dynamic Support – Dinamična podpora je sestavljena iz prožne celice z naključno strukturo. Hitro se odzove na premike in s tem nudi prijetnejše gibanje, poplno podporo in udobnejši spanec.
 • DuraBase tehnologija – DuraBase tehnologija omogoča dolgotrajno podporo osnovi ležišča in s tem poveča življensko dobo ležišča.

Čista svežina in dobra prezračenost
Prevleka vzmetnice ORIGINAL LUXE 30 je v celoti snemljiva in pralna. Sestava vzmetnice omogoča dobro prezračenost, kar zagotavlja zdravo spalno okolje vse dni v letu.

Kraljevska višina – lažje vstajanje iz postelje
Vzmetnica sodi v kategorijo visokih ležišč, saj v višino meri kar 30 cm! Kraljevska višina ležišča vam tako olajša vstajanje iz postelje in dodatno razbremeni vašo hrbtenico ter križ.

10 let garancije
Z nakupom vzmetnice prejmete 10-letno jamstvo, da bo vzmetnica kljub vsakodnevni uporabi ohranila vsaj 95% svoje prvotne višine in oblike. Zagotavljamo vam izjemno vsakodnevno izkušnjo spanja brez spreminjanja!

Povpraševanje

Kategoriji: ,

Dodatne informacije

Dimenzije

160 x 200 cm

Višina vzmetnice

30 cm

Stanje

Eksponat, nepoškodovan

Poslovalnice

Maribor

Opomba

Priporočen dvig/dostava artikla v roku 7 dni od dneva plačila.

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.