Prikaz vseh 6 rezultatov

 • Polvisoka Postelja WHITE BAD

  White Bed polvisoki posteljni okvir z toboganom,tunelom in zavesami v beli barvi dim.90×200 cm za vzmetnico.Prodaja se samo v celoti.

  Povpraševanje

  1.029,00 499,00
  52%

  Preveri ponudbo
 • Postelja NAOMI

  Postelja NAOMI je skandinasvkega dizajna in se ponaša z visoko kvaliteto saj je izdelana iz masivnega lesa z oblazinjenim vzglavjem. Zraven je vljučeno tudi letveno dno, kar predstavlja dodaten prihranek.

  Dimenzija: 160×200

  Razstavni exponat je na voljo kot vidite iz fotografije z sivim vzglavjem, na voljo pa je prav tako postlja z modrim vzglavjem, katera je še zapakirana v originalni embalaži.

  Povpraševanje

  599,00 299,00
  50%

  Preveri ponudbo
 • Posteljni okvir Chardonay

  Posteljni okvir CHARDONAY je klasična postelja bele barve iz masivnega lesa. Na vznožju postelje je majhna razpoka, ki je vidna iz slike.
  Dimenzija vzmetnice: 140×200 cm 
  Material: masiven les
  Razstavni eksponat je na voljo v poslovalnici Maribor, kjer vas pričakuje prijazno prodajno osebje, ki vam bo na voljo za vsa morebitna vprašanja povezana z izdelkom. Cena velja samo v poslovanici Harvey Norman Maribor.

  Internetna stran ni namenjena internetni prodaji. Oglasi o proizvodih na tej strani so zgolj informativne narave. Ne predstavljajo ponudbe Harvey Norman Trading d.o.o., temveč predstavljajo le informacijo o proizvodih, ki so lahko na voljo v trgovinah Harvey Norman. Harvey Norman ne zagotavlja razpoložljivosti takšnih proizvodov v svojih trgovinah, niti ne zagotavlja, da se ti proizvodi prodajajo v poslovalnicah po ceni, ki je navedena na tej internetni strani. Za dodatne informacije o proizvodih in razpoložljivostih proizvodov, nas lahko kontaktirate na telefonske številke navedene na spletni strani.

  Povpraševanje

  599,00 367,10
  39%

  Preveri ponudbo
 • Posteljni Okvir DAY-BAD

  Day Bed posteljni okvir s podposteljnim predalom 90×200 cm,bele barve.

  Povpraševanje

  789,00 499,00
  37%

  Preveri ponudbo
 • Posteljni okvir TURIA z dvižnim letvenim dnom

  Posteljni okvir TURIA ne bo le obvezen pohištveni element vaše spalnice, temveč bo podoba vsega kar potrebujete.

  Okvir je popolnoma oblazinjen in izdelan iz regeneriranega usnja. Izraža eleganco in nudi udobje, predvsem na visokem naslonskem delu postelje. Poleg tega je postelja opremljena z dvižnim letvenim dnom, pod katerim je na razpolago dodaten shranjevalni prostor za posteljnino, deke, sezonska oblačila ali ostale predmete, ki nimajo svojega mesta.

  Naj vam posteljni okvir TURIA nudi vse kar si želite.

  Opombe: Dvižno letveno dno vključeno v ceno.

  Dimenzija: 160×200 cm

  Povpraševanje

  899,00 539,00
  40%

  Preveri ponudbo
 • Posteljni okvir VULCANO z dvižnim dnom

  Posteljni okvir VULCANO je v barvi SANREMO/HRAST. Rahlo zaobljeno vzglavje v kombinaciji z sivo srebrnimi nogicami, naredi posteljo modernega dizajna. Vljučeno je dvižno letveno dno in posteljni predal, v  katerega boste lahko pospravili ogromno osebnih stvari.

  Dimenzija postelje: 160×200

  Na voljo je samo v razstavni barvi in dimenziji v poslovalnici Maribor.

  Povpraševanje

  550,00 385,00
  30%

  Preveri ponudbo