Showing 1–12 of 33 results

 • ATHENS FIRM – posteljni vložek 180×200

  ODPRODAJA ZADNJEGA KOSA
  NADVLOŽEK ZA DOPLAČILO

  KING KOIL je edini proizvajalec vzmetnic, potrjen s strani Mednarodne zveze kiropraktikov, da proizvaja vzmetnice, ki promovirajo pravilno namestitev hrbtenice in posledično zagotavljajo bolj zdrav spanec. Vzmetnica ATHENS FIRM v vseh pogledih odličnosti zaseda prvo mesto, saj vam s kombinacijo vrhunskih materialov in pametne tehnologije ponuja kraljevsko udobje, kakršnega še niste doživeli.

  Jedro vzmetnice predstavlja žepkasto vzmetenje, ki vašemu telesu nudi optimalno podporo.

  Ekskluzivno patentirane pene se popolnoma prilagajajo obliki, teži in legi vašega telesa in tako poskrbijo za idealno udobje skozi celo noč.

  Ena izmed visoko kakovostnih pen vzmetnice je tudi hitro odzivna pena, ki poskrbi, da se vzmetnica povrne v prvotno obliko takoj, ko vstanete.

  Nad jedrom vzmetnice je plast lateksa – antialergijskega materiala, ki dobro diha in skrbi za regulacijo spalne temperature.

  Povpraševanje

  2.159,00 679,00
  69%

  Preveri ponudbo
 • CARE PLUS – posteljni vložek 180×210

  ODPRODAJA ZADNJEGA KOSA

  Vse izdelke s podpisom Hilker odlikuje tudi moderen dizajn, ekološka proizvodnja, prvovrstna kakovost in izjemna zanesljivost. Ležišča se ponašajo tudi z več kot stoletno nemško tradicijo, katere kakovost se skozi leta le še povečuje. Hilker je prava izbira, če prisegate na kraljevsko udobje in dober spanec.

  Ležišče se ponaša z inovativnim žepkastim vzmetenjem iz titana, ki vašemu telesu nudi optimalno podporo ne glede na to, v kakšnem položaju navadno spite.
  Vzmeti so izdelane iz kakovostne titanove zlitine, ki je znana po tem, da veže nase negativna sevanja elektronskih naprav iz okolja in telesa.
  Nadvložek je izdelan iz 100 % naravnega lateksa.
  Ležišče zaradi kakovostnih materialov zagotavlja zdravo antibakterijsko in antialergijsko spalno okolje, zaščiteno pred vdorom bakterij, pršic in nastajanja plesni.
  Ležišče samo uravnava temperaturo, zato bo spanje na njem prijetno v vseh letnih časih.
  Sistem FoamGuard Barrier zagotavlja zaščito in čvrstost robov vzmetnice ter povečuje spalno površino.
  Prevleka iz viskoze. Ležišče meri kar 26 cm.

  Vrhunsko ležišče CARE PLUS je obogateno s prestižnim žepkastim vzmetenjem, ki poskrbi za popolno prilagajanje in podporo telesa. Sistem FoamGuard Barrier pa zagotavlja zaščito in čvrstost robov vzmetnice ter povečuje spalno površino.

  Nadvložek je izdelan iz 100 % naravnega lateksa, ki ga za potrebe proizvodnje vzmetnic Hilker pridobivajo iz previdno izbranih dreves kavčukovca, ki rastejo na plantažah v neposredni bližini ekvatorja.

  Pozabite na nevarno sevanje elektronskih naprav

  Vzmeti so izdelane iz titanove zlitine, ki je v svetu dobro poznana po tem, da veže nase negativno sevanje elektronskih naprav v prostoru. Zdaj se lahko poslovite od vplivov, ki jih na vašem telesu pušča sevanje pametnih telefonov, računalnika in TV sprejemnika. S spanjem na vzmetnici CARE PLUS bo vaše telo izgubilo ves negativen naboj, hkrati pa se bo nevtraliziralo in to kar med razkošnim nočnim počitkom.

  Povpraševanje

  1.749,00 699,00
  60%

  Preveri ponudbo
 • COMBO LUX – vzmetnica

  Jedro vzmetnice odlikuje 7 consko žepkasto vzmetenje, ki zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo celotnemu telesu.

  Vzmetnica je obogatena s spominsko peno, ki poskrbi za optimalno prilagajanje teži in obliki telesa, kar omogoča boljšo cirkulacijo ves čas počitka.

  Prav tako je celotna površina ene ležalne stran vzmetnice v celoti prekrita s kakovostnim lateksom, ki se vedno popolnoma prilagodi vašemu spalnemu položaju in je poleg tega še antibakterijski.

  Vzmetnica vsebuje snemljivo prevleko, ki jo lahko operete pri 40° C, kar zagotavlja čisto in zdravo spalno klimo vse dni v letu.

  Ekskluzivni 3-MESH vstavek na bočnih straneh vzmetnice pa zagotavlja dobro prezračevanje vzmetnice v vseh letnih časih.
  Višina vzmetnice je 27 cm.

  Povpraševanje

  979,00 519,00
  47%

  Preveri ponudbo
 • EMBRACE – posteljni vložek 90×220

  ODPRODAJA ZALOGE

  Kombinacija PU in visco-elastične pene, ki vašemu telesu nudi popolno ergonomsko podporo, veliko udobja in prijetno temperaturo v vseh letnih časih.
  Visco elastična pena zaradi zmanjševanja pritiska pripomore k boljši prekrvavitvi telesa med spanjem
  Ležišče je obogateno s posebno 3D tkanino za optimalno prezračevanje vzmetnice
  Prevleka ležišča je antibakterijska in preprečuje vdor pršic, umazanije ter nastajanje plesni.
  Ležišču je priložena preprosto snemljiva in pralna prevleka.

  Povpraševanje

  499,00 159,00
  68%

  Preveri ponudbo
 • HYBRID LUXE 30 – TEMPUR

  ODPRODAJA ZADNJEGA KOSA

  Spoznajte vrhunsko vzmetnico HYBRIDE LUXE znamke Tempur, ki med spanjem hitro odzove na vaše premike s popolnim prilagajanjem vašemu telesu. To omogoča kombinacija napredne Tempur spominske pene in dveh plasti Precision mikrožepkastega vzmetenja. Danes svetovno priznana znamka kakovostnih ležišč Tempur je svojo zgodbo začela kmalu zatem, ko je NASA razvila material, ki absorbira pritisk, kateremu so izpostavljeni astronavti pri vzletu. Ta edinstveni material – tempur so v istoimenskem podjetju izpopolnili z napredno tehnologijo prilagojeno za ležišča in nastala je avtentična spominska pena Tempur. Slednja je znana po svojem optimalnem prilagajanju telesni temperaturi in enakomerni razporeditvi teže telesa po celotni površini ležišča. Vzmetnica HYBRIDE LUXE bo poleg optimalnega prilagajanja poskrbela tudi za kakovostno ergonomsko podporo in celostno regeneracijo vašega telesa med spanjem.

  Vzmetnico so zasnovali strokovnjaki za spanje in inženirji, ki jih je pri ustvarjanju vodilo načelo, da razvijejo ležišče, ki se bo med spanjem najhitreje odzvalo na vaše premike.

  Jedro vzmetnice odlikuje kombinacija napredne spominske pene Tempur in dveh plasti mikrožepkastega vzmetenja. Ta kombinacija zagotavlja optimalno podporo telesa na točkah, kjer je pritisk na ležišče največji, hkrati pa omogoča izjemno prilagodljivost.

  Vzmetnica poleg udobja po vaši meri zagotavlja tudi zmanjšan prenos tresljajev med premikanjem po postelji. Tako vas partnerjevi premiki ne bodo nikoli več motili.

  Vzmetnica sodi v kategorijo srednje trdih ležišč in je primerna za različne spalne položaje.

  Prevleka vzmetnice je snemljiva in pralna pri 60 °C, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

  Vzmetnica sodi med vzmetnice kraljevske višine, saj meri 30 cm. To vam olajša vstajanje iz postelje in posledično razbremeni križ ter hrbtenico.

  Vzmetnica ima 10 let garancije.

  Povpraševanje

  3.598,00 1.399,00
  61%

  Preveri ponudbo
 • IMPERATRICE – vzmetnica

   

  • 5 consko žepkasto vzmetenje, ki vašemu telesu nudi optimalno podporo.
  • Vzmetnica je obagetna z latexom, ki poskrbi za optimalno prilagajanje teži in obliki telesa, kar omogoča boljšo cirkulacijo ves čas počitka
  • Prevleka iz  volne in bombaža skrbi za maksimalen občutek mehkobe in udobja, obenem pa za dobro prezračenost ležišča.
  • Jedro ležišča obdaja vzdržjiva in močna box struktura, ki poveča izkoristek spalne površine.
  • Kraljevska višina ležišča meri kar 34 cm, kar nudi večje udobje in vam olajša vstajanje iz postelje.
  Povpraševanje

  2.079,00 990,00
  52%

  Preveri ponudbo
 • MEDICOT – posteljni vložek 180×200

  ODPRODAJA ZADNJEGA KOSA

  Vzmetnica MEDICOT ponuja kakovosten počitek in obljublja sproščujoče udobje noč za nočjo. Spoznajte prednosti vzmetnice, ki jo boste zjutraj le stežka zapustili!

  Vzmetnica se ponaša z žepkastim jedrom s 14 cm visokimi vzmetmi, kar vašemu telesu nudi optimalno podporo noč za nočjo.
  Ortopedsko oblikovanje omogoča učinkovito prilagajanje teži in obliki telesa ter spalnemu položaju.
  Vzmetnica sodi v skupino trdih vzmetnic, ki so še posebej primerne za ljudi s težavami križu in vsem, ki radi spijo na trši podlagi.
  Višina vzmetnice je 23 cm.

  Ali…

  … si želite spanja na vrhunsko vzmeteni vzmetnici, ki se optimalno prilagaja vsem delom telesa in izenačuje pritiske na podlago.
  … si želite zaspati na vzmetnici, ki zagotavlja popolno podporo.
  … si želite spanja na vzmetnici, ki tudi po letih uporabe ne spremeni svoje oblike.
  … imate težave s križem ali višjo telesno težo.
  … potrebujete vzmetnico, na kateri se boste zbujali spočiti in naspani.

  Povpraševanje

  829,00 379,00
  54%

  Preveri ponudbo
 • ORIGINAL LUX 30 – posteljni vložek

  • Jedro ležišča odlikuje 9 cm visoka TEMPUR podporna osnova, ki poskrbi za optimalno prilagajanje položaju, obliki in teži vašega telesa med spanjem.

  • Osrednji del ležišča je zgoraj obdan s 5 cm visoko plastjo napredne spominske pene Tempur, ki se med spanjem zagotavlja izjemno udobje.

  • Pod jedrom se nahajata 2 plasti po 8 cm visoke trdne osnove ležišča, ki nudi popolno podporo zgornjima dvema plastema in zagotavlja stabilnost.

  • Ležišče spada v kategorijo srednje trdih ležišč, ki poskrbi za miren spanec brez premetavanja in obračanja.

  • Prevleka ležišča je snemljiva inpralna, kar zagotavlja vedno sveže in čisto spalno okolje vse dni v letu.

  • Vzmetnica sodi med vzmetnice kraljevske višine, saj meri 30 cm. To vam olajša vstajanje iz postelje in posledično razbremeni križ ter hrbtenico.
  Povpraševanje

  3.639,00 1.799,00
  51%

  Preveri ponudbo
 • PLATINUM – vzmetnica

  • Vzmetnica ima prvovrstno žepkasto vzmetenje, ki telesu nudi optimalno podporo.
  • Vzmetnica je obogatena z vzdržljivo box strukturo iz visokoelastične pene, ki nudi večji izkoristek spalne površine, ter mikromasažnimi točkami, ki poskrbijo za prijeten občutek mehkobe.

  • V vrhnjo prevleko je všito antialergijsko polnilo, ki nudi odlično spalno okolje tudi za alergike, saj je zaščiteno pred vdorom bakterij in pršic.
  • Prevleka vzmetnice je izdelana iz visoko kakovostnega strecha, kar zagotavlja popolno spalno klimo v vseh letnih časih.
  Povpraševanje

  1.039,00 499,00
  52%

  Preveri ponudbo
 • Posteljni vložek LAVISH

  Katere so največje prednosti  vzmetnice SEALY LAVISH?

  • Jedro vzmetnice odlikuje žepkasto vzmetenje, ki je zagotavlja vrhunsko vzdržljivost, prvovrstno udobje in optimalno podporo celotnemu telesu.
  • Ležišče se ponaša z novo tehnologijo POSTUREPEDIC TEHNOLOGY™, ki nudi dodatno podporo v obliki pene na srednjem delu vzmetnice, ki je najbolj obremenjen.
  • Prevleka ležišča je sestavljena iz sodobnega materiala, ki dodatno odvaja vlago za popolno prileganje telesu.
  • Ležišče je obogateno z nadvložkom iz SEALYCOOL™ gel spominske pene za popolno prileganje telesu.
  • Sistem DURAFLEX™Edge zagotavlja čvrstost robov vzmetnice in povečuje spalno površino.
  • Ležišče se ponaša z nadvložkom
  • Prevleka ležišča je antialergijska.
  • Kraljevska višina ležišča meri kar 34 cm, kar vam olajša vstajanje iz postelje.

  NA VOLJO TUDI V DIMENZIJI 120X 200 CM znižano iz 990,00€ na 455,00€.

  Povpraševanje

  1.090,00 499,00
  54%

  Preveri ponudbo
 • Posteljni vložek SIMFONIA

  Če potrebujete trše ležišče z žepkastim vzmetenjem, potem bo izbira ležišča SIMFONIA prava.

  Vzmetnica dolge življenjske dobe z visokokakovostno tkanino nudi udobno spanje, kar boste občutili vsako jutro, ko se boste zbudili naspani. Ležišče je visoko bogatih 27 cm in z 2 cm nadvložkom nudi objem udobja.

  Jedro vzmetnice je iz žepkastih vzmeti višine 18 cm, ki se nahajajo v okviru izdelanim iz pene. Nad to plastjo je dodatna 3 cm visoka plast extra elastične pene, na spodnji strani, ki ni namenjena ležanju, pa je vrhnja prevleka z všitim 2 cm slojem pene, ki je izdelana iz visokokakovostnega strecha in ima všito plast pene ter antialergijsko polnilo.

  Zamenjajte ležišče in si privoščite zaslužen spanec.

  Na voljo je dimenzija 80×200 cm redna cena 289€ znižana na 144€, ter 186×204 cm redna cena 579€ znižana na 289€. Vzmetnice niso v originalni embalaži.

   

  Povpraševanje

  289,00 144,00
  50%

  Preveri ponudbo
 • PRESTIGE – vzmetnica

  Vrhunsko ležišče Hilker Prestige, dimenzij 160x200cm, se ponaša s trojnim žepkastim vzmetenjem iz titana.

  Telesu nudi optimalno podporo, ne glede na položaj spanja.  Vzmeti iz titana, vežejo nase negativna sevanja elektronskih naprav.

  Nadvložek  iz 100% naravnega lateksa nudi 7 con trdote.

  Ležišče uravnava temperaturo, zaradi kakovostnih materialov zagotavlja zdravo antibakterijsko in antialergijsko spalno okolje.

  Višina vzmetnice je 43 cm.

  !!!Na voljo tudi vzmetnica dimenzije 140×200 cm po znižani ceni 1.790€!!!

  Povpraševanje

  2.529,00 1.990,00
  21%

  Preveri ponudbo