PRALNO-SUŠILNI STROJ HOOVER HD495AMBS/1-S

429,99

Lastnosti:

– Zmogljivost pranja/sušenja: 9kg/5kg
– Energijski razred: A/D
– Hitrost ožemanja: 1400 obr./min
– Inverter motor: Da
Posebnosti:
– Wi-Fi povezljivost

H-WASH&DRY 500H-WASH & DRY 500 je najzanesljivejši in najučinkovitejši pralno-sušilni stroj. Nov, dolgotrajen Eco-Power motor ob skrbni negi tkanin odstrani vse vrste madežev.Odkrijte več

Razred ATa pralno-sušilni stroj je, za uporabo programov pranja, v razredu A energijske učinkovitosti. V skladu z novo energijsko nalepko in v primerjavi z razredom G zmanjša porabo do 51 %, prihrani energijo in denar ter varuje okolje.
Popolna negaProgram Auto Care vas osvobodi vseh opravil in samodejno prilagodi nego količini in vrsti perila ter zagotovi najboljše rezultate pranja in sušenja.
Vrhunska učinkovitostKG Mode Plus je funkcija, ki s pomočjo najnovejšega inteligentnega algoritma oceni težo perila in prilagodi pranje, s čimer zmanjša porabo energije, vode in čas trajanja programa.
Obogatite življenjePozabite na etikete z navodili! Ekskluzivna funkcija Scan to Care, ki je na voljo prek aplikacije hOn, vam izdela virtualno garderobo. Samo poslikajte svoja oblačila, aplikacija bo zbrala in shranila vsa navodila za pranje oblačil ter predlagala najustreznejši program nege zanje.
Higienično čistoPoseben higienični program, ki dalj časa ohranja temperaturo 60 °C in podaljšanim izpiranjem na koncu cikla, je namenjen odstranjevanju alergenov in bakterij iz perila. Je idealen program za temeljito čiščenje osebnih in otroških oblačil, ki zagotavlja najboljšo higieno in nego za vašo družino.
Vrhunski rezultati pranjaFunkcija Power Care System ustvari popolno mešanico vode in detergenta, ki prodira v vlakna in temeljito odstrani madeže tudi pri nižjih temperaturah.
Vrhunsko delovanjeH-WASH&DRY 500 ima vgrajen brezkrtačni motor nove generacije s trajnimi magneti, z najtrajnejšo in najmočnejšo tehnologijo jermenskega pogona, ki je na voljo na trgu.
Dolgotrajna zasnovaTehnologija Active Balance prilagodi število obratov pri ožemanju in tako skrajša čas pranja ter zmanjša vibracije kar zagotavlja najboljše rezultate ožemanja.
Enkratne koristiH-WASH&DRY 500 je edinstven pralno-sušilni stroj, z možnostjo izbire 9 programov, ki vaša najljubša oblačila brezhibno opere in posuši, da tako še dolgo ostanejo kot nova.
Uporabne dodatne vsebineIzboljšajte učinkovitost pranja z novo aplikacijo hOn in izkoristite nabor ekskluzivnih dodatnih vsebin: Na daljavo preverite stanje pralnega stroja, aplikacija vas bo tudi obvestila, kdaj je pranje končano, da perila ne pozabite v stroju. Izkoristite možnost izbire med več kot 60 dodatnimi programi in izberite najprimernejšega za posamezno vrsto perila. Preglejte podatke o vzdrževanju in nasvete za dolgotrajno zanesljivo delovanje stroja. Preverite predloge o idealni odmeri detergenta za vaše perilo in tako z optimalnim načinom pranja zmanjšajte porabo vode in energije. Imejte pregled porabe med cikli pranja v realnem času in tako še izboljšajte učinkovitost. In v vodniku za madeže z več kot 50 nasveti poiščite namige kako najbolje ravnati z oblačili.
Povpraševanje

Dodatne informacije

Stanje

Eksponat, nepoškodovan

Poslovalnice

Novo mesto

Vaši podatki

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kako vam lahko pomagamo?

Opišite vaše želje in zanimanja.